Homestyling

 

Att genomföra en homestyling syftar till att uppvisa bostadens potential och bästa egenskaper inför en försäljning. Vi arbetar alltid för att skapa något unikt som får din bostad att framhävas som något utöver det vanliga. Den potentiella köparen ska enkelt kunna ta in din bostad och bli inspirerad och känna att denna bostaden vill man ha.

Med vårt stylingarbete vill vi alltid uppnå tre saker:

Mer lockande bilder!

Mer inbjudande och inspirerande bilder som gör att din bostad sticker ut på marknaden. Detta leder till att fler spekulanter lockas till visning och fler väljer att delta i budgivningen. Visste du att en extra budgivare kan vara värt 100 000 kr?

Här vill jag bo!

En välgenomtänkt homestyling har inga element som hämmar spekulanternas fantasi utan tvärtom. Därför är det viktigt att bostaden är inredd på ett sätt som är maximalt tilltalande för dina potentiella köpare. De ska känna att här vill man bo.

En framgångsrik bostadsaffär!

En rätt utförd homestyling ger dig större möjligheter att lyckas göra ditt livs bostadsaffär! Flera av landets ledande mäklarbyråer och branschsajter säger att försäljningspriset kan öka uppåt 20 % vid de tillfällen man använder sig av styling.

Kontakta oss


” Målsättningen är att öka bostadsvärdet och att våra kunder gör en god bostadsförsäljning.”


Exempel på före- och efterbilder

Nedan visas några exempel på före- och efterbilder från en av våra stylinguppdrag.

Objekt: Alva Myrdals gata 6 , fotograf: Patrik Jakobsson

förebilder homestyling Stockholm

“före bild”

förebild efterbild homestyling stockholm

“efter bild”

förebilder homestyling Stockholm

“före bild”

förebild efterbild homestyling stockholm

“efter bild”


Priser & paket

 

Våra riktpriser baseras på storlek och kvantitet, dvs hur stor bostaden är och hur mycket möbler & övriga inredningsdetaljer som kommer att behövas för att utföra uppdraget på bästa sätt. Alla stylinguppdrag är helt unika med olika behov & förutsättningar, därmed anpassas både pris och vårt arbete därefter.

Detta pris är baserat på att vi inreder en en-rumslägenhet
Detta pris är baserat på att vi inreder en två-rumslägenhet.
Detta pris är baserat på att vi inreder en tre-rumslägenhet.
Detta pris är baserat på att vi inreder en fyra-rumslägenhet.
Detta pris är baserat på att vi inreder en fem-rumslägenhet/radhus eller en mindre villa
Vid större villor än en fem-rumslägenhet tillkommer 5000 kr per rum

Alla priser ovan är inklusive moms.

 


Kunders omdöme

På inredningssajten Houzz.se kan ni läsa vår kunders omdömen om oss och vårt stylingarbete. Gå gärna in och kika för fler inspirerande bilder!

Houzz


Uppdrag vi har gjort

 

Här ser ni ett urval på uppdrag vi har gjort under den senaste tiden. Våra uppdrag variera från stora till små bostäder i olika delar av stor-Stockholm.


Kontorsmiljö

snyggt kontor2

Fler företag vänder sig till oss då man har börjat bli mer mån om sin arbetsplats, hur ser den ut, vad ger den för första intryck till besökare och hur deras arbetsplats kan bli ett bättre forum för medarbetarna. Det handlar inte om att bara förnya sin kontorsinredning utan att se till att arbetsplatsen istället ger ett bra intryck och skapar rätt känsla till såväl medarbetare som kunder/besökare.

I uppdrag som avser kontorsmiljöer vill vi att arbetsplatsen ska:

ge ett gott intryck

vara välplanerad

vara trivsam & inspirerande

ge motivation & energi

spegla företagets varumärke & vision

 

Kontakta oss för en träff och konsultation!

Telefon: 08-51 51 00 00

Kontakta oss


Press

 

gods-gardar-Omslag

Vi utför tjänster som styling och scenografi för bla publikationer och magasin. Vårt senaste uppdrag var för magasinet Gods & Gårdar där vi iscensatte ett vardagsrum på en vacker herrgård norr om Stockholm. Detta resulterade i ett inslag om 6 sidor samt omslaget.