Homestyling

En homestyling syftar till att visa bostadens potential och bästa egenskaper inför en försäljning. Vi arbetar alltid för att skapa något unikt som får din bostad att framhävas som något utöver det vanliga. 

Med vårt stylingarbete vill vi alltid uppnå tre saker:

Mer lockande bilder

Mer inbjudande och inspirerande bilder som gör att din bostad sticker ut på marknaden. Detta leder till att fler spekulanter lockas till visning och väljer att delta i budgivningen.

Rätt styling för målgruppen

En välgenomtänkt homestyling har inga element som hämmar spekulanternas fantasi utan tvärtom. Därför är det viktigt att bostaden är inredd på ett sätt som är maximalt tilltalande för dina potentiella köpare.

En framgångsrik bostadsaffär!

En rätt utförd homestyling ger dig större möjligheter att lyckas göra ditt livs bostadsaffär! Flera av landets ledande mäklarbyråer och branschsajter säger att försäljningspriset kan öka uppåt 20 % vid de tillfällen man använder sig av styling.

Kontakta oss


Priser & paket

 

Våra riktpriser baseras på bostadens storlek samt hur mycket möbler & inredningsdetaljer som kommer att behövas för att utföra uppdraget på bästa sätt. Alla stylinguppdrag är helt unika med olika behov & förutsättningar, därmed anpassas både pris och vårt arbete därefter.

Detta pris är baserat på att vi inreder en en-rumslägenhet
Detta pris är baserat på att vi inreder en två-rumslägenhet.
Detta pris är baserat på att vi inreder en tre-rumslägenhet.
Detta pris är baserat på att vi inreder en fyra-rumslägenhet.
Detta pris är baserat på att vi inreder en fem-rumslägenhet/radhus eller en mindre villa
Vid större villor än en fem-rumslägenhet tillkommer 5000 kr per rum

Alla priser ovan är inklusive moms.

 


Kunders omdöme

På Houzz.se kan ni läsa vår kunders omdömen om oss och vårt stylingarbete. Gå gärna in och kika för fler inspirerande bilder!

Houzz


Uppdrag vi har gjort

 

Här ser ni ett urval på uppdrag vi har gjort under den senaste tiden. Våra uppdrag varierar från stora till små bostäder i olika delar av stor-Stockholm.

 


Kontorsmiljö

snyggt kontor2

I uppdrag som avser kontorsmiljöer vill vi att arbetsplatsen ska ge ett gott intryck, vara välplanerad, trivsam & inspirerande, ge motivation & energi samt spegla företagets varumärke & vision.

Det handlar inte om att bara förnya sin kontorsinredning utan att se till att arbetsplatsen ger ett bra intryck och skapar rätt känsla till såväl medarbetare som kunder/besökare.

 

Kontakta oss för en träff och konsultation!

Telefon:

0721-88 81 60

Kontakta oss