Homestyling

Vårt mål med en homestyling är alltid att ge er de bästa förutsättningarna vid en kommande bostadsförsäljning. Vi framhäver bostadens potential och bästa egenskaper och ger den en ombonad och hemtrevlig känsla, både i annons som på visning. Vi anpassar homestylingen efter varje unikt hem och dess målgrupp och vi arbetar alltid för att skapa något unikt som får din bostad att sticka ut på marknaden.

En välgenomtänkt homestyling har inga element som hämmar spekulanternas fantasi, utan tvärtom, och ger dig större möjligheter att lyckas göra ditt livs bostadsaffär! Studier visar att försäljningspriset kan öka uppåt 20% vid de tillfällen man använder sig av styling.

Våra priser baseras bl.a. på bostadens storlek samt hur mycket möbler & inredningsdetaljer som kommer att behövas för att utföra uppdraget på bästa sätt. Alla stylinguppdrag är helt unika med olika behov & förutsättningar, därmed anpassas både pris och vårt arbete därefter. Välkommen att kontakta oss för offert och prisförslag.

Kontakta oss


 

Kunders omdöme

På Houzz.se kan ni läsa vår kunders omdömen om oss och vårt stylingarbete. Gå gärna in och kika för fler inspirerande bilder!

Houzz